09377000080
سبد خرید 0
« بازگشت به لیست مقالات | شنبه 2 بهمن 1395 در ساعت 16 : 12 دقیقه | نظرات کاربران ( 0 )

ماساژ طرفداران بسیاری دارد و افراد با اهداف متفاوتی به سراغ این کار آرامش بخش می روند. عده ای به دلیل رفع خستگی از ماساژ استفاده می کنند و برخی برای تسکین درد و رفع بیماری ها و گرفتگی در قسمت های مختلف بدن از ماساژ بهره می جویند.

به طور کلی ماساژ مجموعه حرکاتی است که بر روی بافت های بدن انجام داده می شود و به درمان استرس های روانی، فشار عضلانی، دردهای ناشی از صدمات و بهبود بعضی از بیماری ها و ناراحتی های مزمن کمک می کند. امروزه در سراسر جهان اغلب مردم به این روش، به دیده یک شیوه مراقبت بهداشتی می نگرند. مراکز زیادی وجود دارند که ماساژ در آن ها انجام می شود و هر روز نیز بر تعداد آن ها افزوده می شود؛ البته ماساژ هم می تواند توسط یک فرد آموزش دیده اجرا شود و هم توسط وسایل پیشرفته که از تکنولوژیی بالایی برخودار هستند؛ مانند صندلی ماساژور ، پشتی ماساژور و...

چندین فایده صندلی ماساژور

این کار می بایست به وسیله افراد ماهر و کاربلد اجر بشود؛ در غیر این صورت به فردی که ماساژ می گیرد آسیب وارد خواهد شد.ماساژ فواید بی شماری دارد و ما در این جا به مهم ترین های آن ها اشاره می کنیم.

1- رفع خستگی پس از کار: با ایجاد فشار، ورز دادن، ضربه زدن به نواحی خاص بدن، انقباض و انبساط عضلات گردش خون در بدن بهبود یافته و باعث می شود سیاهرگ به وسیله دریچه های لانه کبوتری و پاها خون بیشتری پمپاژ کند. همان طورکه می دانید در قسمت پشت ساق پای انسان 3 دریچه وجود دارد که با پمپ کردن، خون را به سمت قلب باز می فرستد. اگر این پمپاژ به خوبی صورت نگیرد منجر به بیماری هایی همچون واریس می شود؛ ماساژ از این بیماری ها پیشگیری کرده و با دفع مواد زائد و دفع اسیدلاکتیک از عضلات خستگی، گرفتگی و اسپاسم را از بین می برد.

2- بهبود گردش خون: با افزایش گردش خون اکسیژن و مواد مغذی بیشتری به بافت ها می رسد؛ در نتیجه سوخت و ساز بدن بهتر می شود و فرد انرژی بیشتری به دست می آورد. البته کسانی که سابقه فشار خون بالا دارند نباید ماساژ سنگین بگیرند؛ چون این کار فشار خون آن ها را بالا برده و منجر به خونریزی های داخلی می شود که عواقب خوبی به همراه ندارد.

3- پیشگیری از اختلال در خواب و ایجاد خوابی آرام و عمیق: خواب خوب و به موقع، کیفیت زندگی افراد را افزایش می دهد و باعث می شود کارهای روزمره را بهتر انجام بدهند.

4- کاهش تنش ها عصبی و استرس های روانی: ماساژ باعث ترشح هورمون های آرام بخش مانند هورمون اندروفین می شود. این هورمون در انسان نشاط ، سرزندگی و احساسات مثبت ایجاد می کند.

5- رفع افسردگی: با افزایش سروتوئین از هیپوفیز خل و خوی انسان بهبود یافته و فشارهای عصبی و استرس ها کاهش می یابد؛ در نتیجه تنش های رفتاری کمتر شده و با رفع کم خوابی و بی خوابی افسردگی را میان می رود و به ایجاد تمرکز کمک می کند.

6-ایجاد سلامتی در فرد: با افزایش گردش خون و اکسیژن رسانی بهتر به بافت ها متابولیسم بدن بهبود می یابد و سبب کاهش قند خون و گاهی چربی می شود. اگر فرد تغذیه مناسبی در پیش بگیرد کاهش وزن و لاغری نیز بهتر اتفاق می افتد و به طور کلی سطح سلامت عمومی بالا می رود.

7- افزایش تمرکز در محاسبات: همان طور گه گفتیم ماساژ سبب ایجاد خوابی عمیق و مناسب می شود. پس از یک خواب خوب ذهن انسان شفاف می شود و بهتر می تواند در محاسبات و سایر امور روزمره تمرکز کند.

8- فشار روی عضلات مختلف: فشار وارد شدن به عضلات گردش خون را بهتر کرده و باعث دفع سموم می شود.

9- ایجاد لرزش در اعضای بدن: ایجاد لرزش نیز منجر به سرعت بخشیدن و بهبود گردش خون می شود که همین امر خون رسانی به مغز و سایر سلول ها را بهتر کرده و موجب بازسازی و ترمیم غضروف ها و گاه ساخت غضروف و توسط رسیدن گلوتامین ها و بافت های غضروفی می شود و با اجرای حرکات مالشی در نواحی مفاصل کاهش درد نیز رخ می دهد.

10- بهبود عملکرد عضلات: با توجه به توضیحاتی که داده شد بر اثر بهبود سیستم گردش خون و ایجاد خون رسانی بیشتر عملمرد عضلات نیز بهتر می شود.

11- رفع خستگی و بی قراری: با ترشح هورمون هایی که گفته شد، فرد احساس آرامش کرده و بی قراری های درونی او از بین می رود و پس از یک خواب آرام دیگر احساس خستگی نخواهد کرد.

12- بهبود بیماری MS: بیماری MS به سیستم اعصاب مرکزی اختصاص دارد و با ایجاد لکه های سفید یا پلاک های متعدد در مغز سبب سفت شدن و سختی غلاف های سلول های عصبی مغز شده و سبب پیشگیری از انتشار جریان الکتروشیمیایی رشته های عصبی شده و در حرکات ماهیچه ها اختلال ایجاد می کند. ماساژ درمانی و مالش ماهیچه ها به بهبود و جلوگیری از تنبلی در این نواحی منجر شده و اعصاب را نرم و انعطاف پذیر می کند.

13- ماساژ از افزایش قند خون پیشگیری کرده و دیابت نوع A را از میان می برد.

14- بهبود بیماری های کلیوی، بهبود تکرر ادرار و شب ادراری

15- بهبود بیماری آرتروز: آرتروز شرایطی است که در آن فضای بالش مانند بین مفاصل دچار ساییدگی شده و استخوان های مفاصل به یکدیگر ساییده می شوند و احتمال جذب شوک های وارد شده توسط غضروف ها کاهش می یابد. در نتیجه این سایش ورم، زانو درد، سفت شدن، کاهش دامنه حرکت و گاهی تشکیل استخوان اضافه اتفاق می افتد و زانو صدا می هد. ماساژ درمانی یک برنامه کلی برای درمان آرتروز است. تحقیقات نشان داده ماساژ درمانی می تواند نقش بسیار موثری در درمان آرتروز داشته باشد.

16- بهبود بیماری میگرن و سندرم تونل کارپال: میگرن یک اختلال شدید است که با سردردهای ملایم یا شدید پی در پی همراه می باشد و به درد در یک طرف سر نیز گفته می شود؛ علائم این بیماری با ماساژ درمانی کاهش می یابد؛ اگر فرد ماساژ دهنده متخصص باشد می تواند با ایجاد فشار در نقاط خاصی از کف پا و دست موجب افزایش ریکسیشن شده و با ایجاد آرامش و تسکین، سردردها را رفع کند.

سندرم تونل کارپ نیز شایع ترین نوروپاتی به دام افتادن عصب می باشد که در نتیجه فشردگی عصب میانی ایجاد می شود. عصب مدیان در ناحیه مچ دست از زیر بافت همبند مچ دست و از روی استخوان های مچ عبور می کند و اگر به هر دلیلی این فضا تنگ بشود به اعصاب فشار وارد شده و در انگشتان دست اختلالات حسی و حرکتی بروز می کند که به آن بیماری سندرم کارپال تونل گفته می شود. این بیماری در میان خانم های خانه دارمیان سال، کابران کامپیوتر، نجاران، تصویرگران، کارگردان ها، قصاب ها، مکانیک های خودرو و رانندگان ماشین های سنگین دیده می شود و ماساژ درمانی بهترین شیوه برای درمان این بیماری به شمار می آید.

ارسال نظر

نام شما :
ایمیل :
تلفن تماس :
متن پیغام :
10 / 10
از 1 کاربر
نمایش همه
علاقه مندی ها ()