09377000080
سبد خرید 0
« بازگشت به لیست مقالات | شنبه 23 تير 1397 در ساعت 10 : 17 دقیقه | نظرات کاربران ( 2 )

به دلایل مختلفی در قسمت کمر یا گاهی زانوهای ما مشکلاتی پیش می آید که اگر تغییراتی در رویه زندگی و تحرک مان ندهیم هنوز به دوران کهنسالی نرسیده باید قید فعالیت را بزنیم و گوشه ای بنشینیم و با دردها دست و پنجه نرم کنیم.

یکی از مشکلاتی که ممکن است در سنین میانسالی یا حتی جوانی به دلیل وزن بالا و رعایت نکردن اصول حرکتی و بلند کردن وسایل های سنگین گرفتار آن شوید؛ دیسک کمر است.

می دانید که ستون فقرات ما شامل استخوان و مهره می شود که در یک ردیف کنار هم قرار دارند. در بین مهره های ستون فقرات دیسک های صاف و گردی وجود دارند که نقش ضربه گیر را برای بدن ما بازی می کنند و اجازه نمی دهند هر ضربه ناگهانی و انجام دادن حرکات غیر اصولی به بدن ما آسیب وارد کنند و ما دچار مشکل شویم.

آیا با وجود دیسک کمر می توانیم بر روی تردمیل راه برویم؟

زمانی که این ضربه گیرها زیاد از حد کار کنند و به صورت غیراصولی متحمل وزن زیاد یا فشار زیادی شوند دچار مشکل خواهند شد و ما را درگیر خود می کنند. زمانی که دیسک در هر نقطه ای از ستون فقرات مشکلی داشته باشد گردن، کمر و پاها نیز دچار مشکل و دردهای زیادی خواهند شد. اگر دیسک شما در ناحیه بالای ستون فقرات مشکل داشته باشد؛ دست ها، گردن و حتی انگشتان شما نیز دچار اختلال و درد خواهند شد و اگر در قسمت پایین ستون فقرات درد احساس کنید و دیسک در این ناحیه دچار مشکل شده باشد؛ پاها، لگن و پایین کمر شما دردناک و آزار دهنده خواهند شد.

بالا رفتن سن یکی از دلایل دچار شدن به این بیماری می باشد و نداشتن تحرک کافی و  رژیم غذایی سالم نیز دلایل دیگر ابتلا به این بیماری هستند. با بالا رفتن سن محتوای آب دیسک های کمر کمتر می شوند و این موضوع با عدم رسیدگی به مرور زمان بیشتر و بیشتر خواهد شد. فشار آوردن به ستون فقرات، بلند کردن غیراصولی وسایل سنگین یا تصادف با خودرو و ... می توانند عواملی مهم جهت ابتلا به این بیماری باشند.

بهتر است بدانید بی تحرکی و چاقی این بیماری را تشدید می کنند و باید سعی کنید وزن خود را متناسب نگه دارید تا فشار زیاد را از روی دیسک های کمرتان کم کنید. اگر قبل از ابتلا به این بیماری به فکر اضافه وزن خود نبودید باید سعی کنید در زمان درگیری با بیماری دیسک کمر وزن خود را تا حد زیادی پایین بیاورید و از شر چربی های اضافی بدن تان خلاص شوید. برای رسیدن به تناسب اندام هم می دانید که باید دو اصل داشتن رژیم غذایی متناسب و انجام دادن ورزش منظم و روزانه را فراموش نکنید.

غذاهای سالم بخورید و سعی کنید از سبزیجات و میوه های تازه زیاد استفاده کنید و تا جایی که می توانید مصرف غذاهای چرب، سرخ کرده و کربوهیدارت را به طور چشمگیری کم کنید. اگر جزو آن دسته افرادی هستید که به دلیل مشکلات کاری یا حتی رسیدگی به امور منزل نمی توانید به باشگاه بروید یا حتی در فضای بیرون برای مدت زمانی ورزش کنید، بهتر است از تردمیل نترسید و از تردمیل برای از بین بردن این بیماری نیز کمک بگیرید.

چند سالی بود که بین مردم جا افتاد ورزش با تردمیل مستقیما بر روی دیسک کمر تاثیر مخربی می گذارد با وجود این بیماری بهتر است به سراغ تردمیل نرویم، در صورتی که امروزه اثبات شده است استفاده از تردمیل به صورت روزانه اما به طور کاملا اصولی و درست می تواند بر روی این بیماری اثر مثبتی نیز بگذارد و کاملا لازم است.

راه رفتن بر روی تردمیل می تواند به کاهش درد کمر و حتی پیشگیری از ابتلا به آن کمک زیادی کند. با راه رفتن بر روی سطحی نرم که دارای ضربه گیرهای حرفه ای می باشد، می تواند ماهیچه های ستون فقرات تان را تقویت کرده و از آن حفاظت کند.

تجربه ثابت کرده است راه رفتن بر روی تردمیل از هر نوع ورزشی راحت تر و البته ایمن تر است.

هستند افرادی که به بیماری دیسک کمر مبتلا می باشند و از آن آگاهی کاملی ندارند و طبق روال گذشته به کارهای روزمره و نادرست خود ادامه می دهند. افرادی که با این مشکل آشنا هستند و توانستند با ورزش روزانه درد این بیماری را کمتر کنند، می توانند به راحتی سرکار بروند، راه بروند، بدوند، از پله بالا بروند و .... در صورتی که افرادی هستند یک جا نشستن و بی تحرکی را انتخاب کرده اند و مدت زمان زیادی فقط می خوابند و در رختخواب هستند. با راه رفتن در محیط آرام و کنترل شده تردمیل می توانید درد را کاهش دهید و کم کم بهبود پیدا کنید.

راه رفتن بر روی تردمیل را آرام آرام ادامه دهید و اجازه دهید تا آمادگی جسمانی کامل را بدست آورید. به طور مثال در روز اول 5 تا 10 دقیقه راه بروید و بعد از آن هر روز مقداری به این مدت زمان اضافه کنید تا در نهایت بتوانید 30 تا 40 دقیقه در روز راه بروید تا مشکلی برای شما نیز ایجاد نشود.

برای شروع تمرینات خود بدن را حتما گرم کنید و کشش و نرمش را فراموش نکنید. به یاد داشته باشید ناخواسته به ستون فقرات فشار وارد نکنید تا شرایط بیماری شما بدتر نشود. گمان نکنید با نشستن و کم تحرکی بیماری شما بهتر خواهد شد و جالب است بدانید با نشستن به مدت طولانی فشار زیادی به مهره‌های کمر شما وارد می شود.

برای نشستن اصولی نیز بدن شما باید زاویه 135 درجه داشته باشد تا فشار زیادی به کمرتان وارد نشود و دیسک ها را تحریک نکنید. انجام دادن شنا و پیاده روی در آب نیز به بهبود دیسک کمر نیز کمک زیادی خواهند کرد و حتی اگر فرد سالمی باشید می توانید برای پیشگیری این بیماری نیز این اقدامات را انجام دهید.

شنا ورزش مفیدی برای بهبود کمردرد و دیسک کمر است و فشار آب عضلات بدن را قوی می کند و در نهایت با تدام زیاد می تواند سبب کاهش وزن شما نیز گردد.

زمانی که شما روزانه و منظم پیاده روی انجام دهید و کالری سوزی خوبی در بدن تان اتفاق افتد، وزن شما نیز کاهش پیدا می کند و با کم شدن وزن تان فشار کمتری نیز به کمر شما وارد خواهد شد.

پیاده روی شما باید اصولی و درست اجرا شود و به یکباره مدت زمانی طولانی پیاده روی نکنید که به بدنتان فشار وارد شود تا بتوانید به مدت زمان دلخواهتان برسید و فعالیت خوبی انجام دهید.

در زمان پیاده روی به تعداد ضربان قلبتان نیز توجه داشته باشید تا دچار مشکل نشوید. با رعایت این نکات می توانید با خیال راحت با وجود داشتن بیماری دیسک کمر نیز بر روی تردمیل پیاده روی کنید و فعالیت روزانه خوبی داشته باشید و کم کم از شر این بیماری دردناک خلاص شوید.

ارسال نظر

نفس :
7 0
مطلب خیلی عاااااالی بود ممنونم
مدیریت :
3 0

سپاسگزاریم.

سلیمی :
0 0
خیلی خوب توضیح دادید ممنون
نام شما :
ایمیل :
تلفن تماس :
متن پیغام :
چگونه با استفاده از تردمیل، شکمی تخت بسازیم؟ (بخش دوم) چگونه با استفاده از تردمیل، شکمی تخت بسازیم؟ (بخش دوم) چگونه با استفاده از تردمیل، شکمی تخت بسازیم؟ (بخش اول) چگونه با استفاده از تردمیل، شکمی تخت بسازیم؟ (بخش اول) اشتباهات رایج هنگام کار با اسکی فضایی باشگاهی اشتباهات رایج هنگام کار با اسکی فضایی باشگاهی کدام نوع از تردمیل ها برای دوندگان حرفه ای مناسب تر است؟ کدام نوع از تردمیل ها برای دوندگان حرفه ای مناسب تر است؟ تردمیل باشگاهی برای بیماران آرتروز مناسب است؟ تردمیل باشگاهی برای بیماران آرتروز مناسب است؟ استفاده از تردمیل خانگی برای افراد مبتلا به دیابت نوع 2 استفاده از تردمیل خانگی برای افراد مبتلا به دیابت نوع 2 نکات ایمنی هنگام استفاده از اسکی فضایی باشگاهی نکات ایمنی هنگام استفاده از اسکی فضایی باشگاهی خرید تردمیل برای مصارف پزشکی خرید تردمیل برای مصارف پزشکی تأثیرات اسکی فضایی روی ران و شکم تأثیرات اسکی فضایی روی ران و شکم تاثیر دوچرخه ثابت روی عضلات شکم و پهلو تاثیر دوچرخه ثابت روی عضلات شکم و پهلو انواع تعمیرات مربوط به تردمیل انواع تعمیرات مربوط به تردمیل اشتباهات رایج هنگام استفاده از دوچرخه ثابت باشگاهی اشتباهات رایج هنگام استفاده از دوچرخه ثابت باشگاهی همه چیز درباره شایع ترین خرابی های تردمیل باشگاهی همه چیز درباره شایع ترین خرابی های تردمیل باشگاهی راهنمای خرید اسکی فضایی باشگاهی راهنمای خرید اسکی فضایی باشگاهی دوچرخه ثابت باشگاهی بهتر است از کدام نوع باشد؟ دوچرخه ثابت باشگاهی بهتر است از کدام نوع باشد؟ خرید تردمیل برای شخصی که بای پس معده انجام داده منطقی است؟ خرید تردمیل برای شخصی که بای پس معده انجام داده منطقی است؟ چگونه با اسکی فضایی عضلات شکم را تقویت کنیم؟ چگونه با اسکی فضایی عضلات شکم را تقویت کنیم؟ تنظیم و تعویض تسمه تردمیل خانگی چگونه انجام می شود؟ تنظیم و تعویض تسمه تردمیل خانگی چگونه انجام می شود؟ برنامه تمرینی و توصیه هایی برای اسکی فضایی خانگی برنامه تمرینی و توصیه هایی برای اسکی فضایی خانگی آیا فروش تردمیل به افرادی که لیپوساکشن انجام داده اند، منطقی است؟ آیا فروش تردمیل به افرادی که لیپوساکشن انجام داده اند، منطقی است؟
9 / 10
از 1 کاربر
نمایش همه
علاقه مندی ها ()