بازی و سرگرمی های قدیمی امروزه جای خودشان را به بازی وسرگرمی هایی با رنگ بوی تکنولوژی وفناوری داده اند. زمان زیادی از حضور اسکیت نمیگذرد . وسیله ای که احتیاجی به دور هم جمع کردن گروهی از دوستان نداشت در دوران خود مخاطبان زیادی را به خود جلب کرد.
همین امر مورد توجه سازندگان وسایل تفریحی ورزشی قرار گرفت و آنها توانستند با به کارگیری علم و فناوری روز دستگاهی به مراتب بهتر از اسکیت به نام اسکوتر برقی یا هوشمند طراحی و تولید کنند.
اسکوتر برقی ظاهری ساده ولی در عین حال محکمی دارد که کاربر به محض دیدن آن به دلیل سادگی اش ارتباط خوبی با آن پیدا میکند.
این دستگاه از بدنه آلومینیومی در عین حال محکم ومقاوم در برابر ضربات احتمالی ساخته شده است. که همین بدنه آلومینیومی در برخی مدل های موجود در بازار این امکان را به دستگاه میدهد که ضد آب باشد و بتواند در محیط های مرطوب یا حتی خیس حرکت کند و مشکلی برایش به وجود نیاید.
اسکوترها مجهز به چراغ هایی هستند که روی بدنه دستگاه قرار گرفته اند. چراغ ها این امکان را به کاربران میدهند تا از قرارگرفتن صحیح پاهای خود مطمعن شوند . وقتی با گذاشتن پای خود به روی دستگاه چراغ ها سبز شدن میتوانید پای دیگر خود را روی دستگاه قرار دهید ولی اگر چراغ ها به رنگ قرمز در آمدند یعنی طرز قرار گرفتن شما روی دستگاه اشتباه است وباید آن را تغییر دهید.
این دستگاه مانند نسل های قدیمی خود بدون فرمان بوده و توسط فشاری که توسط عضلات پای شما به روی بدنه اسکوتر وارد میکند هدایت و کنترل میشود.
داخل بدنه اسکوتر موتوری تعبیه شده است که به کمک باتری فعالیت میکند هر چه موتور قرار گرفته در دستگاه قوی تر باشد مقدار وزنی که میتواند تحمل کند حداکثر در برخی مدل ها تا 120 کیلوگرم خواهد بود .
باتری قرار گرفته در اسکوتر مانند سایر وسایل الکتریکی احتیاج به شارژ و تجدید قوایی دوباره دارد . وجود نمایشگری که روی اسکوتر قرار داده شده است این امکان را به شما میدهد تا بتوانید به راحتی زمان استفاده از شارژر را تشخیص و باتری را شارژ کنید.
در مدل های پیشرفته اسکوتر لوازم جانبی برای جذابیت بیشتر قرار داده شده است. وسایلی مثل: بلوتوث و اسپیکر و ریموت که وجود این وسایل به جذابیت دستگاه اضافه میکند.