با شنیدن نام اسکوتر فورا ذهن یاد وسیله برای بازی و تفریح بچه ها می افتد در صورتی که با گذشت زمان و پیشترفت علم و تکنولوژی این وسیله تفریحی هم تغییرات زیادی کرده است و به طبع کامل تر و کاربردی تر در زندگی امروزی ما شده است.
اسکوتر برقی وسیله ایست ورزشی و تفریحی که با ظاهری ساده و زیبا توجه همه را به خود جلب میکند. این وسیله برای اکثر سنین مخصوصا افراد 20 تا 40 سال مناسب است .
اسکوتر در مدل ها و طراحی های متنوع زیادی حتی با اوزان مختلف تولید و به بازار ارائه شده است.
این دستگاه از بدنه ای ساده در عین حال محکم و پلاستیکی ساخته شده است. اسکوتر های برقی یا اسمارت بالانس بدون فرمان بوده موتور محور است که در مدل های پیشرفته این دستگاه به دوموتور قوی وهوشمند تجهیز شده اند.
جنس چرخ های این دستگاه پلاستیکی بوده ولی در عین حال مقاوت در برار تحمل سنگینی معادل حداکثر120 کیلوگرم .در واقع نیازی نیست از پلاستیکی بودن چرخ ها ترسی به دل خود راه دهید.
باتری های موجود در دستگاه قابل شارژ هستند و حداکثر تا 2 ساعت است که این مدت زمان بنا به مدل انتخابی شخص متفاوت است . اسکوتر برقی قابلیت استفاده در اماکن ویا معابر خیس ومرطوب را دارد ومیتواند دمای منفی 15 درجه را نیز تحمل کند بدون اینکه به دستگاه آسیبی وارد شود.
قطر چرخ های دستگاه معمولا 10اینچ میباشد و باتری که داخل اسکوتر ها قرار داده شده است معمولا 36 ولتی که البته ساخت کمپانی های مختلفی میتوانند باشند.
همان طور که اشاره شد اسکوتر ها بنا به موارد استفاده آنها قابلیت های متفاوتی دارند به طور مثال اسکوترهایی طراحی و ساخته شده اند که مناسب جهت استفاده در سطوح ناهموار هستند و دیگر مدل های مشابه آن این قابلیت را ندارند و در صورت استفاده از آنها ممکن است برای کاربر مشکل و آسیبی رخ دهد.
بر روی بدنه اسکوتر برقی یا اسمارت ویل چراغ ها وسنسورهایی تعبیه وطراحی شده است هنگام قرار گرفتن کاربر بروی دستگاه این چراغ ها وسنسورها فعال میشود . این چراغ ها وسنسورها به جهت کمک به مصرف کننده طراحی شده است چرا که چراغ های آن باعث اطمینان خطر شخص از درست قرار دادن پاهای خود روی دستگاه میشود این چراغ ها در صورت صحیح قرار گرفتن پاها سر جای خود به رنگ سبز و در صورت خطا قرار گرفتن پاها به رنگ قرمز در می آیند.
مزیت دیگر این چراغ ها در هنگام تاریکی و کم بودن نور است که این چراغ ها میتوانند روشنایی لازم را برای اینکه کاربر اطراف وجلوی خود را ببیند فراهم کنند.
سنسورها هم نقش بسیار زیادی در اسکوترها دارند .این سنسورها این امکان را به کاربر میدهد تا به محض کوچکترین اشاره بتوانند مسیر وسرعت دستگاه را کنترل کند.
اسکوتر دستگاهی ست شارژی و به همین دلیل نشانگری هم بر روی دستگاه طراحی شده است که مانند سایر دستگاه هایی که احتیاج به شارژ دارند این نمایشگر هم میزان طول مدت عمر باتری را نشان دهد تا کاربر بتواند به موقع نسبت به شارژ مجدد آن اقدام کند.
اسکوترهای برقی در انواع ومدل ها برای کاربردهای متفاوتی طراحی شده اند که در برخی از مدل ها ی آن این دستگاه به ریموت نیز مجهز شده است .ریموتی که با آن میتوان دستگاه را روشن وخاموش یا سرعت دستگاه را کم و زیاد کرد که همین امر باعث جذابیت بیشتر این نوع اسمارت ویل ها شده است.
از دیگر قابلیت هایی که در نسل جدید اسکوترها دیده میشود طراحی و تعبیه کردن بلوتوثی داخل اسکوتر هاست.بلوتوثی که به وسیله آن به راحتی هر موزیک وصدای لخواهی که به طور مثال در گوشی همراهتان دارید را پلی کرده وتوسط دستگاه مانند یک اسپیکر بزرگ بلند و شفاف گوش دهید.
در پایان هم باید متذکر شد این دستگاه هم مانند سایر دستگاه هایی که احتیاج به شارژ دارند در وصل کردن وخارج کردن آنها از برق باید دقت زیادی شود تا ناخواسته با زیاد قرار دادن آن داخل پریز برق باعث خرابی زود هنگام آن نشویم.