09377000080
سبد خرید 0
« بازگشت به لیست مقالات | چهارشنبه 25 مهر 1397 در ساعت 40 : 11 دقیقه | نظرات کاربران ( 12 )

خرید وسایل، ابزار یا حتی دستگاه امروزه با هزینه زیادی امکان پذیر است. چیزی که با این زحمت و هزینه بالا خریداری می کنید بهتر است به نحو احسنت از آن مراقبت کنید تا بتوانید سالیان سال از آن استفاده کرده و از خریدتان نیز راضی باشید.

دوچرخه هم مانند سایر لوازم احتیاج به مراقب و رسیدگی دارد. برای نگهداری و مراقب از دوچرخه بعد از خرید باید برنامه نگهداری منظمی داشته باشید. نگهداری و محافظت از دوچرخه می تواند در شرایط مختلف متفاوت باشد.

توجه داشته باشید که چه نوع دوچرخه ای تهیه کرده اید و در چه مواردی از آن استفاده می کنید. به طور مثال نگهداری دوچرخه های کوهستانی که در زمین های خاکی، کوهستان و ... از آنها استفاده می کنید، نسبت به دوچرخه های شهری که در ماه 1 بار آن هم بر روی آسفالت استفاده می شوند کاملا متفاوت هستند.

برای نگهداری و مراقب از دوچرخه تان باید اقداماتی را انجام دهید که در ادامه این مقاله نکاتی را در این ضمینه به شما یادآوری خواهیم کرد.

راه های ساده برای نگهداری از دوچرخه

در ابتدا بعد از تهیه دوچرخه تان ابزاری مانند: پیچ گوشتی، روغن دوچرخه، آچار فرانسه، تلمبه فشار سنج دار و گریس تهیه کنید تا برای رسیدگی به دوچرخه تان مشکلی نداشته باشید.

این نکات را برای نگهداری دوچرخه به خاطر بسپارید

*دوچرخه را بعد از اینکه خریداری کردید داخل پارکینگ یا مکانی سرپوشیده قرار دهید که باران و آب و هوا محیط خارج بر روی وسیله شما تاثیر نگذارد. حتی رطوبت هوا و آلودگی های موجود در فضای اطراف به دوچرخه و بدنه آن لطمه وارد می کنند و باید این نکات را مد نظر قرار دهید تا آسیبی به دوچرخه تان وارد نشود.

*اگر از دوچرخه تان در محیط های بارانی و جاده های خاکی استفاده می کنید باید توجه داشته باشید که دوچرخه شما ‌به سرویس و نگهداری بیشتری نیاز دارد.

*بعضی افراد از WD-40 برای زنجیر دوچرخه شان استفاده می کنند، ولی توجه کنید که WD-40 برای درب یا وسایلی که برای طولانی مدت از آنها استفاده می کنم استفاده می شود و مناسب دوچرخه نیست. دوچرخه فشار و حرکات زیادی را متحمل می شود. با استفاده از این ماده، زنجیر چرخ آغشته به روغن شده و باعث می شود زنجیر بر روی دندانه های قاب جلویی چرخ لیز بخورد و اصطکاک آن کم شود و در نهایت شما دچار مشکل خواهید شد.

*گمان نکنید با خرید دوچرخه دست دوم کار کمتری برای نگه داری یا رسیدگی دارید. دوچرخه های دست دوم احتیاج به مراقبت های بیشتری دارند و توصیه می کنیم قبل از استفاده حتما دوچرخه را به یک تعمیرگاه تخصصی ببرید و از سلامت آن مطمئن شوید و بعد آن را خریداری کرده و استفاده کنید.

*برای نگهداری درست از دوچرخه تان به تمامی سیستم های دوچرخه از جمله: تعویض دنده، یاطاقان،‌ پدال ها، قاب دنده ها و ... توجه کنید. از واکس های مخصوص نیز برای تمیز کردن دوچرخه تان نیز می توانید استفاده کنید. بعد از هر سواری از دوچرخه بهتر است حسابی آن را وارسی کنید، فشار باد تایرها را نیز چک کنید تا در صورت لزوم بتوانید به موقع به داد خرابی های ایجاد شده برسید.

* کابل های مربوط به ترمز و تعویض دنده را مرتبا چک کنید تا به خوبی کار کنند. مراقب از اجزای دوچرخه مخصوصا کابل ها سبب می شود کمتر دچار فرسودگی، رشته رشته شدن، زنگ زدگی، خوردگی و مشکلاتی از این قبیل شوند. اگر در هر زمان یکی از مشکلات برای کابل های شما پیش آمد بهتر است آن را فورا تعویض کنید تا دچار مشکلات بیشتری نشوید.

* همیشه به طور مرتب زنجیر دوچرخه، قاب دنده های عقبی، کاست دنده های جلویی را با کمک برس و ماده تمیز کننده ای تمیز نمایید و بعد از آن زنجیر و کاست ها را دوباره روغن کاری کنید. تایرها بعد از گشت و گذار شما باید تمیز شوند و تمام آشغال، گل و لای و ... را از روی آنها پاک کنید تا مدت طولانی تری سالم بمانند و از پنچر شدن تایرها جلوگیری شود.

* یاطاقان ها، دوشاخ دوچرخه، محور پدال زنی و ... از اجزای مهمی در دوچرخه هستند که باید در زمان رسیدگی به این وسیله به آنها نیز توجه ویژه ای داشته باشید و در صورتی که نیاز به تنظیم یا حتی تعویض مجدد داشته باشند، بهتر است این کارها را هر چه سریع تر انجام دهید.

*چرخ ها را فراموش نکنید و در هر بازدید از دوچرخه به طور اساسی آنها را چک کنید. اسپوک های شل را از قلم نیندازید و اگر این قطعات شل بودند باید آن ها را تعویض کنید. اگر دوچرخه شما قسمت هایی با پیچ های آزادکننده سریع داردف بهتر است همیشه از سفت بودن آن ها اطمینان حاصل کنید. چرخ ها را همیشه تمیز نگه دارید و آنها را به دقت تمیز کرده و نشانه هایی از پارگی یا خرابی را در اسرع وقت درست کنید.

نوع چرخش چرخ ها را با چرخاندن آنها بررسی کنید تا در صورت تابداردار بودن چرخ ها یا اگر حین حرکت تلو تلو می خورند آنها را به فرد متخصصی در مکانیکی ببرید و در نهایت آنها را تعویض کنید.

*با استفاده از آچارهایی که در ابتدا به شما پیشنهاد خریدشان را دادیم می توانید هر از چند گاهی سفتی قطعاتی مانند: پدال ها، میله نگهدارنده پدال ها، پیچ زین، پیچ های دوشاخ، پیچ های حلقه زنجیر ها پیچ محور بین دوشاخ تمام اتصال دهنده ها و پیچ های موجود در دوچرخه را کنترل کنید.

* با بررسی درست یاطاقان ها، محور پدال زنی، محور دوشاخ می توانید متوجه صدمات وارد شده احتمالی به لقمه های ترمز شوید و اگر نتوانستید آن ها اصلاح کنید بهتر است عوض شان کنید. نوار های دستگیره، حتی دستگیره های پاره شده دوشاخ دوچرخه را تعویض کرده به صورت مرتب و دوره ای حتما کابل ترمز ها، دیرایلر و نقاط تحت چرخش پدال را روغن کاری کنید.

*از عملکرد ترمزها در هر وارسی اطمینان حاصل کنید تا در حین دوچرخه سواری دچار مشکل جدی نشوید.

*پدال ها نیز باید چک شوند و اتصالات موجود (یاطاقان) ها را نیز هر ماه بررسی کنید. می توانید گریس تازه به اتصالات بزنید و بعد از آن به سراغ زنجیر، قاب دنده های جلویی، کاست های عقبی بروید و از سلامت آنها اطمینان پیدا کنید. کابل های ترمز و دنده نیز باید روغنکاری شوند تا از چسبندگی آنها جلوگیری شود.

* با دقت دفترچه دوچرخه خود را مطالعه کنید تا متوجه نحوه عملکرد وسیله تان شوید. دوشاخ ها، کمک فنر را روغن کاری کنید. زنجیر، حلقه زنجیر جلویی،‌ کاست دنده های عقبی، دیرایلر های جلویی و عقبی) را با یک مایع تمیز کننده و کهنه تمیز نمایید.

*تلمبه خانگی خود را روغنکاری کنید و همیشه ابزارهای ضروری را در منزل یا جعبه ابزاری داشته باشید تا در موارد ضروری بتوانید دوچرخه را تعمیر نمایید.

ارسال نظر
YONES :
26 7
عالی بود
امیرحسین :
29 6
عالی 🙏
هومن :
18 3
خوب
کسری :
16 2
عالی
:
11 0
عالی
ابوالفضل :
10 1
عالی
امیرحسین :
8 0
عالی خیلی خوب 🌺
یاسین :
3 0
عالی بود
مدیریت :
2 0
سپاس از حسن نظر شما.
محمدمهدی :
0 0
عالی بود
:
0 0
مفید و کاربردی بود سپاس
محمد امین :
0 0
عالی عالی
مهمد صدرا کاردا ... :
1 0
آلی بود
مدیریت :
1 0

سلام. وقت بخیر. همکاران ما جهت مشاوره با شما تماس خواهند گرفت.

نام شما :
تلفن تماس :
متن پیغام :
چگونه با استفاده از تردمیل، شکمی تخت بسازیم؟ (بخش دوم) چگونه با استفاده از تردمیل، شکمی تخت بسازیم؟ (بخش دوم) چگونه با استفاده از تردمیل، شکمی تخت بسازیم؟ (بخش اول) چگونه با استفاده از تردمیل، شکمی تخت بسازیم؟ (بخش اول) اشتباهات رایج هنگام کار با اسکی فضایی باشگاهی اشتباهات رایج هنگام کار با اسکی فضایی باشگاهی کدام نوع از تردمیل ها برای دوندگان حرفه ای مناسب تر است؟ کدام نوع از تردمیل ها برای دوندگان حرفه ای مناسب تر است؟ تردمیل باشگاهی برای بیماران آرتروز مناسب است؟ تردمیل باشگاهی برای بیماران آرتروز مناسب است؟ استفاده از تردمیل خانگی برای افراد مبتلا به دیابت نوع 2 استفاده از تردمیل خانگی برای افراد مبتلا به دیابت نوع 2 نکات ایمنی هنگام استفاده از اسکی فضایی باشگاهی نکات ایمنی هنگام استفاده از اسکی فضایی باشگاهی خرید تردمیل برای مصارف پزشکی خرید تردمیل برای مصارف پزشکی تأثیرات اسکی فضایی روی ران و شکم تأثیرات اسکی فضایی روی ران و شکم تاثیر دوچرخه ثابت روی عضلات شکم و پهلو تاثیر دوچرخه ثابت روی عضلات شکم و پهلو انواع تعمیرات مربوط به تردمیل انواع تعمیرات مربوط به تردمیل اشتباهات رایج هنگام استفاده از دوچرخه ثابت باشگاهی اشتباهات رایج هنگام استفاده از دوچرخه ثابت باشگاهی همه چیز درباره شایع ترین خرابی های تردمیل باشگاهی همه چیز درباره شایع ترین خرابی های تردمیل باشگاهی راهنمای خرید اسکی فضایی باشگاهی راهنمای خرید اسکی فضایی باشگاهی دوچرخه ثابت باشگاهی بهتر است از کدام نوع باشد؟ دوچرخه ثابت باشگاهی بهتر است از کدام نوع باشد؟ خرید تردمیل برای شخصی که بای پس معده انجام داده منطقی است؟ خرید تردمیل برای شخصی که بای پس معده انجام داده منطقی است؟ چگونه با اسکی فضایی عضلات شکم را تقویت کنیم؟ چگونه با اسکی فضایی عضلات شکم را تقویت کنیم؟ تنظیم و تعویض تسمه تردمیل خانگی چگونه انجام می شود؟ تنظیم و تعویض تسمه تردمیل خانگی چگونه انجام می شود؟ برنامه تمرینی و توصیه هایی برای اسکی فضایی خانگی برنامه تمرینی و توصیه هایی برای اسکی فضایی خانگی آیا فروش تردمیل به افرادی که لیپوساکشن انجام داده اند، منطقی است؟ آیا فروش تردمیل به افرادی که لیپوساکشن انجام داده اند، منطقی است؟
10 / 10
از 1 کاربر
نمایش همه
علاقه مندی ها ()