وقتی صحبت از عبورو مور با وسایل نقلیه در دنیای امروزی می شود, نام موتورسیکلت های برقی و اسکوترهای برقی خود نمایی خاصی میکند..
نام اسکوتر در گذشته فقط به وسیله ای ورزشی برای بازی بچه ها گفته میشد که فقط مخصوص آنها ساخته شده بود. درحالی که امروزه با پیشرفت فناوری این اسکوترها نیز با طراحی جدیدشان کاربرد بیشتری در زندگی ما پیدا کرده اند.اسکوترهای برقی, ظاهری ساده داشته که تنها یک بدنه اصلی دارند و دارای دو چرخ مقاوم پلاستیکی ست که توسط موتوری که با باتری عمل شارژ آن انجام میشود, ساخته شده است.
همان طور که متوجه شدید این موتورها نیازی به سوخت های فسیلی که امروزه که رو به تمام شدن هستند, ندارند و از این جهت کمک زیادی در حفظ این سوخت ها و از همه مهم تر در کم شدن آلودگی هوای ما می کنند. این دستگاه ها به واسطه همین موضوع توانسته اند طرفداران محیط زیست را به سمت خود معطوف کنند.
ولی در هنگام استفاده از این موتورها باید در نظر داشته باشیم که سوخت این موتورها به واسطه شارژی که از برق دریافت میکند, انجام میشود و تقریبا 8 ساعت طول میکشد تا باتری های موتور بتوانند شروع به کار کند.
این شارژ ممکن است با کم و زیاد شدن احتمالی مسیر حرکتی کاربر یا میزان باری که او میخواهد جابه جا کند متفاوت باشد و در بین مسیر موتور احتیاج به شارژ مجدد پیدا کند.در حالی که پریزی بر سر راهش یا حتی در پارکینگ, محل توقفش وجود نداشته باشد که این امر خود از بزرگترین معایب این دستگاه به شمار می رود.از دیگر معایب این موتورهای برقی بی سر و صدا بودن این وسایل نقلیه است که اغلب به قاتلانی خاموش معروف بوده و از آنها یاد می کنند.
بی سرو صدا بودن این وسایل باعث میشود تا عابران پیاده از حرکت و عبور و مرورشان اطلاع پیدا نکنند و نتوانند در موقعیتی مناسب عکس العمل به موقعی برای جلوگیری از خطر از خودشان نشان دهند.
ولی با رفع این مشکل بزرگ, اسکوترها میتوانند نقش زیادی در تردد افراد به خصوص در جوامع پر جمعیتی مانند هند داشته باشند, شاید به همین خاطر باشد که مهد اصلی این نوع وسایل به خصوص موتورهای الکتریکی را چین و هند میدانند.