برای انتخاب بهترین تردمیل چه خانگی و چه باشگاهی و چه انواع دیگری از تردمیل که کمتر رواج دارند مثل تردمیل های تاشو باید مزایا و معایب آن را بدانید تا در انتخاب خود دچار مشکل نشوید.
تردمیل های خانگی
استفاده از تردمیل خانگی برای افرادی که مایل به تمرین در خانه بدون رفتن به باشگاه و صرف وقت و هزینه اضافی هستند گزینه مناسبی ست.با در نظر گرفتن بودجه ای بین 1 تا 10میلیون تومان می توان اقدام به خرید تردمیل خانگی با قابلیت های مختلف کرد در این جا مزایا و معایب این نوع تردمیل را به صورت مختصر بررسی میکنیم.
مزایای تردمیل های خانگی
وزن سبک : طرح کوچکتر و فریم سبک تردمیل های خانگی آنها را برای قرارگیری در مکانهای کوچکتر مناسب کرده، اغلب این تردمیل ها تاشو هستند و برای حرکت دادن راحت تر چرخهایی نیز دارند.
قیمت مناسب : قیمت تردمیل های خانگی اغلب مناسب هستند و با در نظر گرفتن بودجه کمتری قادر به خرید آن خواهید بود.
کم مصرف بودن : تردمیل های خانگی نسبت به نوع باشگاهی آن از لحاظ مصرف برق به صرفه تر هستند و هزینه کمی دارند.
معایب تردمیل های خانگی
ویژگی های خاص کمتر: اغلب تردمیل های خانگی دارای سیستم ام.پی.تری و صفحه نمایش ال.سی.دی هستند.اما تردمیل های تجاری علاوه بر این امکانات قابلیت اتصال به اینترنت دارند و برخی دیگر از تکنولوژی های پیشرفته را نیز دارا هستند که نوع خانگی آن فاقد این قابلیت هاست.
ضمانت نامه : تعداد کمی از برندها هستند که گارانتی طولانی مدت برای تردمیل های نوع خانگی ارائه می دهند و اغلب تردمیل های تجاری دارای ضمانت های طولانی تری هستند.
تردمیل های باشگاهی
تردمیل های نوع تجاری آنهایی هستند که در باشگاههای ورزشی وجود دارند و بسیار مورد علاقه ورزشکاران می باشند. آنها همچنین قابلیت استفاده در تمام طول روز را دارند.این دستگاهها بسیار با دوام و با کیفیت اند و با بودجه ای بین 2 تا 12 میلیون می توان اقدام به خرید آنها کرد.
مزایای تردمیل های باشگاهی
سرگرمی : اغلب تردمیل های باشگاهی برنامه های تمرین متفاوت و خلاقانه ای دارند،صفحه نمایش رنگی و لمسی و امکان اتصال به اینترنت و ویژگی های سرگرم کننده از امکانات دیگر تردمیل های باشگاهی ست.
اندازه بزرگتر و ظرفیت وزن بالاتر: این نوع از تردمیل ها با داشتن عرشه پهن تر نسبت به نوع خانگی آن و ظرفیت وزن تا 180 کیلوگرم برای تمرین هر فردی به راحتی مناسب است.
دوام شاسی : تردمیل های تجاری نسبت به نوع خانگی محکم تر هستند و دوام بیشتری دارند.
محیط بزرگتر تمرین : سایز بزرگ تسمه در این نوع، فضایی برای انجام یک تمرین امن تر و با امکان ضربه گیری بیشتر را فراهم میکند.
معایب تردمیل های باشگاهی
اندازه : تردمیل های باشگاهی دارای اندازه های بزرگتر هستند و از آنجایی که تاشو نیستند جابجایی و انبار کردن آنها مشکل است.
قیمت : قیمت تردمیل های تجاری اغلب بالاتر از تردمیل های خانگی ست بنابراین حتما باید هنگام خرید به این نکته توجه داشت که این قیمت بالا با ویژگی های اضافی دستگاه هماهنگی داشته باشد.
تردمیل های تاشو(فشرده)
این نوع از تردمیل آنهایی هستند که به سادگی تا می شوند و جای کمی می گیرند.تردمیل تاشو برای کسانی مناسب است که در منزل فضای کافی برای ورزش کردن را ندارند در نتیجه بعد از تمرین می توانند آن را جمع کنند.
مزایای تردمیل های تاشو(فشرده)
حمل و نقل ساده : این تردمیل ها بسیار باریک هستند و فضای کمی را اشغال می کنند و به راحتی می توان آنها را زیر تخت جای داد و از آنجایی که اغلب آنها دارای چرخ هستند جا به جا کردنشان هم کار دشواری نیست.
قیمت مناسب : تردمیل تاشو از ارزانترین دستگاههای بدنسازی موجود در بازار هستند.
معایب تردمیل های تاشو(فشرده)
موتور سبک : چون این تردمیل ها تاشو هستند در نتیجه برای ایجاد این فشردگی نسبت به انواع دیگر تردمیل ها موتورهای سبکتری دارند.
پایداری کمتر : اغلب تردمیلهای فشرده چون ثابت نیستند و وزن سبکی دارند هنگام استفاده دچار لرزش می شوند.