اسکوترهای برقی جدید که وارد بازار رقابت وسایل ورزشی و تفریحی شده اند مانند ظاهر زیبا و ساده خود کاربردی ساده نیز دارند, برخلاف نسل های قدیمی هم ردیف خود مانند اسکیت.
همانطور که حتما میدانید اسکیت در ابتدای ورود خود به دلیل اینکه میشد در دنیای امروزی شلوغ تک نفره بدون جمع کردن دوستان, بازی و تفریح خوبی داشته باشیم مورد توجه عموم مردم قرار گرفت و کم کم سن و سال برای استفاده این وسیله ورزشی بی معنا شد.
تنها مشکلی که پس از مدتی در استفاده از اسکیت خود نمایی کرد مشکل یادگیری این وسیله ورزشی تفریحی بود که برای همه ممکن نبود . برای یادگیری اسکیت باید ماهها زمان میگذاشتیم و زیر نظر مربی آموزش های لازم را می دیدیم.ولی اسکوتر برقی که نسل جدیدی از این وسایل ورزشی تفریحی به حساب می آید با پیشرفت علم و فناوری امروزه وارد بازار شده اند.
این دستگاه جدید همانند ظاهر زیبا و ساده خود کاربرد و یادگیری بسیار ساده نیز دارد. به طوری که به راحتی کاربر میتواند در مدت زمانی حداکثر معادل 10دقیقه کار با اسکوتر را بگیرد و به راحتی بتواند از آن استفاده کند.اسکوتر را میتوان در مکانهای مختلف زیادی مانند: پارکها, فروشگاها و معابرو... به راحتی استفاده کرد.
این وسیله ورزشی تفریحی بدون فرمان بوده و از یک بدنه اصلی ساخته شده است که با وجود سنسورها و موتوری که داخل آن تعبیه شده است به کمک قدرت عضلانی پاهای شما که بروی پدال های قرار گرفته روی دستگاه وارد و کنترل می شود . ازاین وسیله ورزشی تفریحی اکثر سنین از 20تا 40 سال میتوانند به راحتی استفاده کنند که این سنین نیز میتواند با انتخاب درست مدل های موجود کم یا زیاد نیز شوند که این میتواند یکی از جاذبه های زیاد اسکوتر برقی باشد.
برای استفاده از اسکوتر فقط کافی ست به مواردی که در زیر گفته میشود, عمل کنید و به آنها توجه داشته باشید.
1- برای شروع استفاده از اسکوتر ابتدا حتما از شخص دیگری بخواهید که شما را همراهی کند و در کنار شما قرار بگیرد . البته میتوانید در نبود کسی از تکیه گاه محکمی مثل دیوار یا هر جسم محکم دیگری که برای اتکا مناسب باشد, استفاده کنید و کار خود را از نزدیکی همان محل شروع کنید.
2- پای راست خود را از پشت دستگاه به آرامی روی بدنه اسکوتر قرار دهید . چراغ هایی که روی بدنه دستگاه طراحی و کار گذاشته است این امکان را به شما می دهند تا از درست قرار گرفتن پای خود روی دستگاه مطمعن شوید و بعد پای چپ خود را بعد از حفظ تعادتان روی دستگاه قرار دهید.
3- میزان شتاب و سرعت دستگاه بنا به مدل انتخابی شخص کاربر هنگام خرید میتواند از 15 تا 20کیلومتر متغییر است و توسط خود کاربر و فشاری که بر روی پدال ها وارد می شود کم و زیاد می شود.
4- هرچه فشار وارده بروی پدال ها بیشتر باشد سرعت اسکوتر نیز بیشتر شده و هرچه پاها را ملایم تر روی بدنه فشار دهید سرعت کمتری خواهید داشت.
5- برای چرخش به طرفین یا حرکت به سمت راست و چپ نیز کافی است پای سمتی را که میخواهید به سمتش حرکت کنید را محکم تر بر روی پدال ها فشار دهید . این گونه که اگر میخواهید به سمت راست حرکت کنید پای راستتان را کمی بیشتر روی پدال ها فشار دهید و به عکس.
6- برای عقب رفتن با دستگاه باید کمی وزن خود را روی پاشنه های پایتان قرار دهید و روی پدال ها با پاشنه فشار وارد کنید . همین کار باعث میشود اسکوتر به سمت عقب هدایت شود .به یاد داشته باشید این دستگاه هوشمند بوده و با کوچکترین حرکت و جا به جایی شما عکس العمل از خود نشان میدهد.
7- و در پایان برای نگه داشتن اسکوتر باید تا جایی که امکان دارد سرعت دستگاه را کاهش دهید و با کمک گرفتن از شخص دیگر یا نزدیک شدن به تکیه گاهی مانند شروع حرکتتان به آرامی اول پای راستتان را از عقب دستگاه روی زمین بگذارید و بعد پای چپتان را تا برای سلامتی شما خدایی ناکرده اتفاق خاصی رخ ندهد.