09377000080
سبد خرید 0
« بازگشت به لیست مقالات | یکشنبه 29 مهر 1397 در ساعت 20 : 11 دقیقه | نظرات کاربران ( 0 )

انواع آسیب دیدگی در تمام ورزش ها حتی در حین یک پیاده روی ساده نیز ممکن است برای تمام افراد پیش بیاید. دوچرخه سواری نیز از این قاعده دور نیست ممکن است در زمان انجام دادن سواری دچار مشکلات و مصدومیت های مختلفی شوید. ورزش دوچرخه سواری بسیار فعالیتی چالش برانگیز است که در هر لحظه باید مراقب سلامتی خود باشید تا دچار مشکلی نشوید.

حتما می گویید جلوگیری از برخی آسیب ها غیرممکن است، بله این حرف کاملا درست است اما به یاد داشته باشید که با انجام دادن یک سری تمهیدات ویژه می توانید در حین استفاده از دوچرخه از آسیب دیدگی دوری کنید و بدن خود را سالم نگه دارید.

 پیشگیری از آسیب دیدگی قوزک پا در دوچرخه سواری

همان طور که میدانید بیشترین قسمتی از بدن که در زمان دوچرخه سواری درگیر است پاها هستند و مسلما این قسمت ها بیشتر دچار آسیب دیدگی می شوند. التهاب تاندون ها به خصوص تاندون آشیل پاها مصدومیتی شایع بوده که بسیار دردناک است و برای رفع این مشکل نیاز به مراقب های ویژه پزشکی دارید. این مصدومیت به دلایل مختلفی مانند موقعیت نامناسب میخ های ته کفش و ... ممکن است برای شما اتفاق بیفتد.

در هر زمان و موقعیتی که این اتفاق برای شما رخ داد بهتر است برای کمتر شدن درد و تسکین التهاب پاها از یخ استفاده کنید. ایبوپروفن نیز خاصیتی ضد التهابی دارد و برای از بین بردن این مشکل معمولا از جانب پزشکان توصیه می شود که باید برای آنکه اثر این قرص در بدن تان باشد چندین روز متوالی از آن استفاده کنید تا خاصیت ضد التهابی قرص ایبوبروفن در سیستم بدن تان موجود باشد.

یکی دیگر از مشکلاتی که ممکن است در حین دوچرخه سواری برای شما اتفاق بیفتد انقباض دائمی پاهاست. این مشکل زمانی رخ خواهد داد که شما زین های دوچرخه را بیش از حد معمول بالا تنظیم کرده باشید و این کار سبب می شود پلانتار پا را خم (نوک پنجه به سمت پایین) نگه دارید و همین کار منجر به انقباض دائمی عضلات ساق پای شما خواهد شد.

برای خلاص شدن از این مشکل باید صندلی‌تان را پایین تر بیاورید و توجه داشته باشید که فقط با نوک پنجه بر روی پدال ها فشار وارد نکنید. فشار را در زمان رکاب زدن تقسیم بندی کنید تا عضله ای خاص درگیر این فشارها نشود.

در زیر کاسه زانو تاندون پاتلا قرار دارد که ممکن است بر اثر سوار شدن بر روی صندلی دوچرخه بیش از حد پایین، دوچرخه سواری با دنه های بالا و بیش از حد طولانی دچار التهاب شود. زمانی که این تاندون دچار مشکل شود عضلات چهار سر ران فشار بیشتری را متحمل می شوند و زودتر از حد معمول خسته خواهند شد.

برای جلوگیری از این آسیب در این قسمت از پاهایتان در زمان رکاب زدن تان، تنوع ایجاد کنید. در بین تمرینات استراحتی قرار دهید یا حداقل آهنگ تمرینات یعنی در واقع شدت آنها را تنظیم کنید تا از آسیب دیدگی جلوگیری نمایید. توجه داشته باشید که در زمان استفاده از دوچرخه آهنگ یا همان شدت تمرینات شما بسیار مهم می باشد و می تواند مستقیما سیستم قلبی عروقی شما را نیز تحت تاثیر قرار دهد.

متناسب بودن جای صندلی شما علاوه بر حفظ سلامتی به بکارگیری بیشتر عضلات همسترینگ، گلوتئال و ... نیز کمک خواهد کرد و به عضلات و تاندون های شما فشار زیادی وارد نمی کند.

مراقب افتادن از دوچرخه در زمان دوچرخه سواریتان باشید که دچار مشکلات زیادی خواهید شد. استخوان های "ترقوه و ناوی" نقاط ضعیفی در بدن ما هستند که با افتادن و ضربه دیدن به سرعت می شکنند و شما را گرفتار خواهند کرد. زمانی که از روی دوچرخه می افتید با ضربه دیدن بازو عضلات و استخوان های تان کشیده می شوند. توجه داشته باشید زمانی که این آسیب دیدگی برایتان به وجود آمد حتما به پزشک مراجعه کنید. فراموش نکنید که بعد از زمین خوردن به پیش پزشک مراجعه کنید، زیرا ممکن است با شکستن ناوی متوجه آن نشوید. ناوی بسیار کوچک است و بعد از شکستن درد چندان شدیدی ندارد که نتوانید آن را تحمل کنید. حتما به پزشک مراجعه کنید تا دچار خطرات بعدی آن که ممکن است سبب مسدود شدن جریان خون به انگشت شست شود، نشوید و همین اتفاق کوچک به آواسکولار نکروز(مرگ استخوان) منجر خواهد شد.

زخم زین نیز یکی از مشکلاتی می باشد که ممکن است برایتان اتفاق بیفتد. زمانی که ساعت های طولانی بر روی زین بنشینید ممکن است اصطکاکی بین استخوان های نشیمن گاه و صندلی شما به وجود بیاید و شما را دچار مشکل کند.

برای جلوگیری از این کار بهتر است صندلی تان در ارتفاع درستی قرار دهید و حتما از کرم های ضد اصطکاک و البته لباس زیر مناسبی استفاده کنید تا سبب کمتر شدن سطح اصطکاک بدن شما با زین شود. مخصوصا در سواری های طولانی مدت این نکات را اصلا فراموش نکنید.

گاهی اگر تمرینات پر شدتی انجام دهید یا اصول دوچرخه سواری را رعایت نکنید، متوجه درد ناگهانی و شدیدی را در ناحیه پایین نرمه ساق پا یا پشت قوزک پا خواهید شد. پارگی یا کشش بیش از حد تاندون ها در حین دوچرخه سواری برای فرد دوچرخه سوار بسیار اتفاق می افتد و باید تمام نکات ایمنی و استفاده صحیح از دوچرخه را به درستی انجام دهید تا دچار مشکلی نشوید.

توجه داشته باشید که اگر به آسیب تاندونی توجه به موقعی نداشته باشید می تواند سبب حداقل تا 6 هفته خانه نشینی شما شود.

انجام حرکات کششی در طولانی مدت می تواند احتمال آسیب دیدگی شما را به حداقل برساند. در ادامه به شما چند حرکات کششی را آموزش خواهیم داد تا بتوانید از آسیب دیدگی آشیل پا و پارگی بافت های ریز آشیل تان جلوگیری کرده و با افزایش جریان خون این ناحیه آن را سالم نگه دارید.

*به فاصله یک دست با دیوار بدون کفش رو به دیوار بایستید. نوک پای را به دیوار بزنید و پای خود را به سمت بالا بکشید تا فقط پاشنه با زمین در تماس باشد. پاهایتان را در این حرکت کاملا بکشید. بعد از این کار به آرامی قفسه سینه خود را به سمت دیوار نزدیک کنید و این کار را تا زمانی که کشش مطلوبی را در پشت ساق پای خود احساس کنید، ادامه دهید. برای این حرکات 30 ثانیه صبر کنید و مجددا آنها را با پای دیگر تکرار کنید. با کمک این حرکات می توانید بهتر پدال بزنید و بدن تان نیز دچار مشکل جدی نشود.

*حرکت دیگری که می تواند در دوچرخه سواری کمک حال شما باشد آن است که لبه پله ای بایستید و ابتدا بر روی پنچه ها بلند شوید و بعد از آن بر روی پاشنه ها و آنها را از زمین جدا کنید. توجه داشته باشید انجام این حرکات نباید با دردی برای شما همراه باشد، در غیر این صورت شما دچار آسیب شده اید و باید آن را درمان کنید. این حرکات را باید تکرار کنید تا عملکرد شما در حین دوچرخه سواری بهبود پیدا کند.

ارسال نظر

نام شما :
ایمیل :
تلفن تماس :
متن پیغام :
چگونه با استفاده از تردمیل، شکمی تخت بسازیم؟ (بخش دوم) چگونه با استفاده از تردمیل، شکمی تخت بسازیم؟ (بخش دوم) چگونه با استفاده از تردمیل، شکمی تخت بسازیم؟ (بخش اول) چگونه با استفاده از تردمیل، شکمی تخت بسازیم؟ (بخش اول) اشتباهات رایج هنگام کار با اسکی فضایی باشگاهی اشتباهات رایج هنگام کار با اسکی فضایی باشگاهی کدام نوع از تردمیل ها برای دوندگان حرفه ای مناسب تر است؟ کدام نوع از تردمیل ها برای دوندگان حرفه ای مناسب تر است؟ تردمیل باشگاهی برای بیماران آرتروز مناسب است؟ تردمیل باشگاهی برای بیماران آرتروز مناسب است؟ استفاده از تردمیل خانگی برای افراد مبتلا به دیابت نوع 2 استفاده از تردمیل خانگی برای افراد مبتلا به دیابت نوع 2 نکات ایمنی هنگام استفاده از اسکی فضایی باشگاهی نکات ایمنی هنگام استفاده از اسکی فضایی باشگاهی خرید تردمیل برای مصارف پزشکی خرید تردمیل برای مصارف پزشکی تأثیرات اسکی فضایی روی ران و شکم تأثیرات اسکی فضایی روی ران و شکم تاثیر دوچرخه ثابت روی عضلات شکم و پهلو تاثیر دوچرخه ثابت روی عضلات شکم و پهلو انواع تعمیرات مربوط به تردمیل انواع تعمیرات مربوط به تردمیل اشتباهات رایج هنگام استفاده از دوچرخه ثابت باشگاهی اشتباهات رایج هنگام استفاده از دوچرخه ثابت باشگاهی همه چیز درباره شایع ترین خرابی های تردمیل باشگاهی همه چیز درباره شایع ترین خرابی های تردمیل باشگاهی راهنمای خرید اسکی فضایی باشگاهی راهنمای خرید اسکی فضایی باشگاهی دوچرخه ثابت باشگاهی بهتر است از کدام نوع باشد؟ دوچرخه ثابت باشگاهی بهتر است از کدام نوع باشد؟ خرید تردمیل برای شخصی که بای پس معده انجام داده منطقی است؟ خرید تردمیل برای شخصی که بای پس معده انجام داده منطقی است؟ چگونه با اسکی فضایی عضلات شکم را تقویت کنیم؟ چگونه با اسکی فضایی عضلات شکم را تقویت کنیم؟ تنظیم و تعویض تسمه تردمیل خانگی چگونه انجام می شود؟ تنظیم و تعویض تسمه تردمیل خانگی چگونه انجام می شود؟ برنامه تمرینی و توصیه هایی برای اسکی فضایی خانگی برنامه تمرینی و توصیه هایی برای اسکی فضایی خانگی آیا فروش تردمیل به افرادی که لیپوساکشن انجام داده اند، منطقی است؟ آیا فروش تردمیل به افرادی که لیپوساکشن انجام داده اند، منطقی است؟
10 / 10
از 1 کاربر
نمایش همه
علاقه مندی ها ()